Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

Aanschuif – Theater- Diner: Amsterdamse Avond

Door Eetcafé Spinoza
Datum vrijdag, 10 augustus 2018
Tijd Van 19:00 tot 22:00
Adres Eewal 50-52
Plaats 8911GT Leeuwarden
Telefoon 0582129393
Amsterdamse Avond Tijdens De Amsterdamse avond bent u te gast in het Amsterdamse Café “’t Hijgend hert”. Danny en zijn Peggy zijn al jaren de uitbaters van dit etablissement. We beginnen de avond met een ‘pikketanissie’. Het is altijd gezellig in het zaaltje boven de kroeg.

Deze vrolijke avond vervolgen wij met een ode aan zijne en hare Majesteit, waarbij de sfeer al goed los komt. Peggy en Danny verzorgen een interactief Amsterdams programma met de nodige Mokumse grappen en grollen. Peggy heeft, als vrouw van de wereld, haar kroeg in een warme, typisch Amsterdamse sfeer ingericht. Danny is verantwoordelijk voor de muziek tijdens het diner in het hart van de meest bezongen stad van ons land! Vele Amsterdamse liedjes zullen de revue passeren, van levenslied tot moderne topper.

Samen verzorgen Danny & Peggy de “entertainment blokjes”. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Gedurende het drie uur durende theaterdiner serveren wij de dranken uit uit het Hollandse Bar assortiment. U krijgt een 3-gangen dinerbuffet met veel verse seizoensproducten, vers & direct van de Albert Cuypmarkt.

'Kortom een wereldavond met huiselijke gastvrijheid, waarop u zich zeker niet “zo verdomd alleen” zult voelen!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: