Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

Aanschuif – Theater – Diner: Fryske Jûn

Door Eetcafé Spinoza
Datum vrijdag, 9 november 2018
Tijd Van 19:00 tot 22:00
Adres Eewal 50-52
Plaats 8911GT Leeuwarden
Telefoon 0582129393

Altijd al ik hou van holland willen spelen maar dan op zijn Fries? Wij hebben Fokje, uw presentatrice, voor u uit de Friese klei getrokken. U hoeft geen Fries te kunnen spreken of te verstaan. Haar motto is: “doe maar gewoon, das al gek genoeg”. De Fryske Jûn is de avond om met u groep te testen wat jullie weten over Friesland. Dat Friesland trots is op z’n pompeblêden zal gelijk duidelijk zijn bij binnenkomst.

In de huiskamer van Fryslân, niet de verwarren met die van Spinoza, heeft het vrijgezellige dorpse Famke, Fokje de leiding. We beginnen de avond met een ode aan Fryslân. Daarna verzorgt Fokje een hilarische interactieve Kwis, met de nodige Fryske humor. Verder op de avond zult u meedoen met een aantal oude frieze gebruiken. Voor de winnaar uiteraard een huldiging op het Woanskip!

Deze avond geen Buter Brea & grienen tjis, maar een driegangen diner of buffet verzorgt door Fokje. Tussen de blokken door kunt u uw strategie bepalen. Natuurlijk staan de beerenburg en de andere dranken voor u koud.

Oant sjen!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: