Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

De Sterken voor de Zwakken

24 aug.
Door: VV Nicator
Bij de amateurverenigingen zijn de trainingen inmiddels weer begonnen. Dit betekent, dat er voor de COTK-commissie werk aan de winkel is. Vlak voordat de beker- en reguliere competities losbranden, staat het traditionele toernooi dat onder het motto “De Sterken voor de Zwakken” gespeeld wordt, op de wedstrijdkalender.


Eerst vindt de loting plaats. Deze wordt op 23 augustus gehouden bij de v.v. Nicator. De besturen, trainers en aanvoerders van de deelnemende verenigingen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn. De heer G. v.d. Belt, technisch directeur van SC Cambuur, zal de kokertjes uit de beker met de grote oren toveren. Tevens zal hij de aanwezigen op de hoogte brengen van de stand van zaken met betrekking tot de bouw van het nieuwe stadion.

De avond begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur.

 

Het toernooi om het open kampioenschap van Leeuwarden start op zaterdag 26 augustus. Om 13.00 uur wordt op Sportpark Kalverdijkje de bal aan het rollen gebracht. De v.v. Nicator treedt dan op als gastvereniging. Op woensdag 30 augustus wordt de finaleronde bij sc Leovardia gehouden. Er wordt dan om 19.00 uur afgetrapt.

 

Voetbal minnend Leeuwarden wordt van harte uitgenodigd om op beide dagen, wanneer de deelnemers de nieuwe selecties aan hun supporters voorstellen, aanwezig te zijn.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: