Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

meesterlijke zondag

11 aug.
Door: Ons Leeuwarden
Met deze zondag het event met de grootste stormbaan waar jij bij moet zijn, Air Run Festival! Rennen en springen op het Oldehoofsterkerkhof tot je er bij neer valt. Terrein is gratis toegankelijk, tickets om mee te via www.airrunfestival.nl. 

Kinderen (6+) kunnen op het Wilhelminaplein tussen 13:00 en 16:00 uur gratis deelnemen aan de Stoereloer workshops Hydro-raket bouwen en hun eigen waterkleding ontwerpen en maken. Tevens vind je de expositie van de gemaakte SPONSwerken tijdens de Stoereloer week. Voor de kleineren is er om 15:00 uur het voorleeskwartier bij Kinderboekwinkel de Toverlantaarn.

Ook op het Wilhelminaplein; hét sportevent van ‘Leeuwarden Studie Stad' voor alle eerstejaars studenten die in Leeuwarden komen studeren. Tevens vindt deze zondag de lancering plaats van de Hangoverbrunch. Op diverse locaties in de stad kunnen studenten hun zondag in alle rust starten met een anti-kater-brunch voor € 7,50. Follow Facebook en Instagram Hangoverbrunchleeuwarden voor de laatste info en locaties.

De stad ontdekken? Loop dan om 13:15 uur mee met de highlights tour van Historisch Centrum Leeuwarden . Reserveren via 058-2332350. Voor de waterratten onder ons; kom een uurtje suppen voor een tientje bij Stadsstrand Leeuwarden en krijg een gratis consumptie. Of vaar mee op de praam van Stichting Praamvaren Leeuwarden en geniet onder het genot van een kopje koffie/thee van echte Liwwadder muzikanten en Leeuwarden vanaf het water. Tickets voor € 7,50 bij Van Der Velde Boekhandel Leeuwarden.

NEO Never Ending Orchestra zetten de stad deze zondag swingend op zijn kop met de leukste stadsmuzikanten. Op het plein naast de Stadswaag vind je tussen 14:00 en 16:00 uur het optreden van Gaeld'r met sfeervolle Ierse, Schotse en Keltische muziek. Ook netwerk Coltrane zorgt voor muziek, met deze keer Leeuwarder Smartlappenkoor Sipelsjeu aan boord. Nog tijd over? Bezoek dan eens het Het Beerenburger Museum!

Deel dit bericht

of kopieer deze url: