Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

Rabobank Clubkas Campagne

28 aug.
Door: Ons Leeuwarden
Verenigingen en clubs die bij Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland bankieren, kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

De datum voor het aanleveren van projecten voor de jaarlijkse uitkering vanuit het Coöperatiefonds is inmiddels verstreken. Toch betekent dit niet dat het voor dit jaar voorbij is. De bank heeft namelijk in overleg met de ledenraad besloten nog een ronde te organiseren. Projecten hiervoor kunnen worden ingestuurd tot 1 november.

Wat is het Rabobank Coöperatiefonds

Met dit fonds ondersteunt Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland verenigingen, stichtingen en instellingen die een bijdrage leveren aan maatschappelijke en culturele initiatieven die de lokale leefomgeving in Noordwest-Friesland verbeteren.

Welke aanvragen komen in aanmerkingen

Vooral projecten die breed maatschappelijk zijn maken kans op een bijdrage uit het fonds. Denk aan een project waar meerdere verenigingen voordeel bij hebben. Betreft het een aanvraag op clubniveau dan is de Rabobank Clubkas Campagne wellicht passender. De voorwaarden van de fondsen staan beschreven bij Sponsoring en donaties.:https://www.rabobank.nl/lokale-bank/leeuwarden-noordwest-friesland/nieuw-rabobank-cooperatiefonds-keert-voortaan-2-keer-per-jaar-uit/


 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: