Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

Wie heeft Joy gezien?


Oproep, donderdag, 23 november 2017
VERMIST/GESTOLEN
Aangezien niemand haar heeft gezien ben ik bang dat we er wel van uit kunnen gaan dat iemand haar heeft gestolen of binnen heeft.
Zou iedereen willen opletten als je op visite gaat of iets bij iemand ophaalt als je wat gekocht hebt? Alle tips zijn welkom. Er zijn ook mensen die elke x de flyers er af scheuren, het kan zijn dat die haar misschien hebben gestolen..

Vrijheidswijk - LEEUWARDEN

Sinds donderdagochtend 9 november is Joy vermist,

De witte poes ontsnapte door dat de voordeur openstond.  Joy is een binnenpoes en is gewend om in de kooi die we voor haar gemaakt hebben buiten te zitten, ze loopt normaal dus niet buiten.
We zijn heel erg bang dat ze de weg kwijt is. Ze was krols. Heeft u haar gezien??
Ook dat horen we graag!!

Graag DELEN!

Telefoon
06-28059332
Of
06-20947738

Adventsconcert Leeuwarder Bachvereniging


Overig, woensdag, 15 november 2017
 
Op zaterdag 9 december 2017 zingt het Leeuwarder Bachkoor twee werken van Benjamin Britten, de twintigste-eeuwse Engelse componist van vele fraaie koorwerken.  In de Grote of Jacobijnerkerk van Leeuwarden zingt het koor bovendien een aantal Carols, samen met het St.Vitus jeugdkoor, ook uit Leeuwarden. Van ‘’A Boy was born’’ worden het thema en de variaties 3 en 4 gezongen. De omvangrijke compositie kent naast het thema een zestal variaties, waarvan het Bachkoor twee uitvoert.  Daar wordt het muziekstuk ‘’Te Deum’’ aan toegevoegd. Samen met de bariton Hans de Wolf wordt de carol ‘’The three Kings’’ uitgevoerd, gecomponeerd door Peter Cornelius. Ook het levendige ‘’Wassail’’ klinkt, een toast op het leven, op muziek van Vaughan Williams. Het orgel wordt bespeeld door Theo Jellema. Het jeugdkoor voert ook afzonderlijk enkele werken uit, onder leiding van Hendrikje van den Berg. De totale directie is in handen van Geke Bruining. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.  
Toegang: 15 euro (in de kerk), voorverkoop 13 euro (bij de leden en via concerten@leeuwarderbachvereniging.nl).

Bilgaard Got Talent/Spoonk workshops


Overig, zondag, 15 oktober 2017
Bilgaard Got Talent/Spoonk workshops.

Wil jij dansen, zingen, rappen of acteren? Dit kan allemaal tijdens de Gratis Bilgaard Got Talent/Spoonk workshops. 
Tijdens deze workshops word je begeleid door professionele dansers, rappers, toneelschrijvers, producers en acteurs/actrices.
 

In het voortraject zoeken wij verschillende mensen, jong en oud. 
Na het volgen van de workshops mag je dit in een optreden presenteren ten overstaan van het aanwezige publiek in het wijkcentrum Bilgaard.
 
Na deze presentatie gaan we samen kijken of jij ook mee wilt doen aan de zomervoorstelling op een groot podium in 2018 op het Taniameer aan de rand van het Leeuwardenbos.  

Zie voor verdere info en aanmelding bijgevoegde flyer.

#bilgaardgottalent #wijkcentrumbilgaard #donab #thepuzzlemusic #talent #bilgaard #friesland #leeuwarden #events #evenementen #holland #nederland #netherlands #music #gratis #instagood #follow #happy

Bilgaard Got Talent 3e Editie


Overig, vrijdag, 1 september 2017
Muzikaal- dans- en kunsttalent naar boven halen en zichtbaar maken. Een terugkerend evenement in en/of vanuit Wijkvereniging Bilgaard.   Op zaterdag 23 september 2017 van 10:30u – 16:00u zal de 3e Editie van Bilgaard Got Talent plaatsvinden op verschillende podia van Bruisend Bilgaard. Voor dit GRATIS evenement zoeken wij verborgen talenten om hen een podiumplaats te bieden.   Er zijn veel verschillende mensen die hun talenten nog niet hebben vertoont door verschillende, uiteenlopende redenen. Juist déze mensen willen wij een podiumplaats bieden. Een plek waar vooral debutanten hun debuut kunnen maken maar ook bekende artiesten hun kunsten mogen tonen. Hierbij kan je denken aan: graffitiworkshops, rapworkshops, breakdancedemo´s, poppingshows, beatboxworkshops, Lip Sync Battles en workshops. Hier mag jij gratis aan deelnemen maar wanneer jijzelf mooie peaces kan zetten of rappen, zingen, jongleren, beatboxen, dansen, noem maar op! Hier kan dat.   Vóór en dóór bewoners vanuit éigen kracht in en/of vanuit Wijkvereniging Bilgaard, “The Place To Be”.   Mede mogelijk gemaakt door: Wijkvereniging Bilgaard, Wijkpanel Bilgaard, De Speelkoepel, Stichting House Of Talents en Ricardo Vds.   Deelname en toegang is GRATIS Aanmeldingsformulier:
https://goo.gl/forms/VXneg8BUjEsbNSPE3                                 https://www.instagram.com/bilgaardgottalent/ #Bilgaardgottalent https://plus.google.com/u/0/105371920130391337509 https://plus.google.com/u/0/events/cqt77at72l1cd058ucf4elj0ouk https://www.facebook.com/Bilgaardgottalent/ https://www.facebook.com/events/1427904767295048/ https://youtu.be/niE40wnrkBI

Plaats iets op het prikbord!


Overig, donderdag, 10 augustus 2017
Plaats een leuk, opmerkelijk, creatief, grappig of ander soort bericht op het prikbord.

Iets verloren in Leeuwarden?


Verloren, donderdag, 10 augustus 2017
Ben jij iets verloren in Leeuwarden? Plaats het op ons prikbord zodat een potentiële vinder je bericht ziet!

Een oproep plaatsen?


Oproep, donderdag, 10 augustus 2017
Wil jij een oproep plaatsen gericht aan Leeuwarden? Zoek je bijv. hulp ergens mee of ben je op zoek naar tips? Plaats het op ons prikbord!

Iets gevonden in Leeuwarden?


Gevonden, donderdag, 10 augustus 2017
Heb jij iets gevonden in Leeuwarden? Plaats het op ons prikbord zodat de eigenaar het terug kan vinden!