Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Ons Leeuwarden

Paas Kinderdisco Bilgaard


Overig, dinsdag, 20 maart 2018
Paas Kinderdisco Bilgaard. Heb jij zin in een leuke disco met ervaren kinder-DJ’s en goede begeleiding? Dan mag jij je coolste dancemoves laten zien op de de dansvloer van Wijkcentrum Bilgaard. Iedereen van 4 t/m 12 jaar is van harte welkom. Onder de 6 jaar met begeleiding van een volwassene.

Entree Kinderen t/m 12 jaar €0,50, volwassenen gratis entree.   Tijdens deze kinderdisco zijn er Paaseieren verstopt en mogen de kinderen deze zoeken. Deze week mogen jij en je begeleiding verkleed en /of geschminkt langskomen (verkleed en /of geschminkt is geen verplichting maar wel leuk). Verder maken wij zoals altijd een leuk feestje van met leuke spelletjes en veel plezier. Wij zien jullie graag op a.s. vrijdag 23 maart vanaf 18:30u tot 20:00u.  

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ins- en outs van KinderDisco Wijkcentrum Hooidollen 17 Bilgaard? Wordt dan gerust lid van de KinderDisco Wijkcentrum Bilgaard groep of deel dit bericht met iemand die jij kent.
https://www.facebook.com/groups/1662379463978254/ https://www.facebook.com/events/279188385952299/  

#wijkcentrumbilgaard #bilgaard #leeuwarden #dance #easter #pasen #chocolate #chocolade #eieren #paashaas #eitjeszoeken #spring #lammetjes #voorjaarskriebels #lente #jezuschristus #paaszondag #palmpasen #lentefeest #instadance #fun #events #netherlands #music #disco #instagood #follow #vrijdag #friday #happyfriday

DanceBattle Kinderdisco


Overig, maandag, 26 februari 2018
DanceBattle Kinderdisco. Heb jij zin in een leuke disco met ervaren kinder-DJ’s en goede begeleiding? Dan mag jij je coolste dancemoves laten zien op de dansvloer van Wijkcentrum Bilgaard.
Iedereen van 4 t/m 12 jaar is van harte welkom.
Onder de 6 jaar met begeleiding van een volwassene.
Entree Kinderen t/m 12 jaar €0,50, volwassenen gratis entree.
Laat deze week je beste dancemoves zien. Op verzoek van de kinderen wordt het een dancebattle tussen de jongens en de meisjes. Hierbij mogen ook de papa’s en de mama’s meedoen. Of je nu een ervaren danser bent of dansen gewoon leuk vindt dat maakt niet uit. Het is gewoon een leuke uitdaging om samen met zijn allen het beste van je eigen dancemoves naar boven te halen.
Verder maken wij er zoals altijd een leuk feestje van. Wij zien jullie graag weer op vrijdag 9 maart vanaf 18:30u tot 20:00u.  

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ins- en outs van KinderDisco Wijkcentrum Hooidollen 17 Bilgaard? Wordt dan gerust lid van de KinderDisco Wijkcentrum Bilgaard groep of deel dit bericht met iemand die jij kent.
https://www.facebook.com/groups/1662379463978254/
https://www.facebook.com/events/1715060241873082/  

#wijkcentrumbilgaard #bilgaard #leeuwarden #dance #battle #streetdance #breakdance #hiphop #groove #moonwalk #dancer #dancelove #powermoves #freestyle #cooldance #bodypopping #bodywave #dubstep #glide #bboy #breaking #instadance #fun #events #netherlands #music #disco #instagood #follow #vrijdag  

Welke muziek wil jij sowieso horen tijdens Carnavals Kinderdisco?
(Artiest + Titel) 

Black & White Kinderdisco Bilgaard


Overig, maandag, 19 februari 2018
Black & White Kinderdisco Bilgaard. Heb jij zin in een leuke disco met ervaren kinder-DJ's en goede begeleiding? Dan mag jij je coolste dancemoves laten zien op de de dansvloer van Wijkcentrum Bilgaard. Iedereen t/m 12 jaar is van harte welkom.
Onder de 6 jaar met begeleiding van een volwassene. Entree Kinderen t/m 12 jaar €0,50, volwassenen gratis entree.  

Tijdens deze kinderdisco mag jij in je mooiste zwart witte kleding komen dansen . Ook zullen spelletjes als limbodansen en meer de revue passeren.
Deze week mogen jij en je begeleiding verkleed en /of geschminkt zwart wit langskomen (verkleed en /of geschminkt is geen verplichting maar wel leuk).
Verder maken wij zoals altijd een leuk feestje van met leuke spelletjes en veel plezier.
Wij zien jullie graag op a.s. vrijdag 23 februari vanaf 18:30u tot 20:00u.  

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ins- en outs van KinderDisco Wijkcentrum Hooidollen 17 Bilgaard? Wordt dan gerust lid van de KinderDisco Wijkcentrum Bilgaard groep of deel dit bericht met iemand die jij kent.
https://www.facebook.com/groups/1662379463978254/ https://www.facebook.com/events/217648642140107/  

#wijkcentrumbilgaard #talent #bilgaard #friesland #leeuwarden #zwart #wit #black #white #bnw #blackandwhite #kinderen #fun  #feest #events #evenementen #holland #nederland #netherlands #music #disco #instagood #follow #happy #vrijdag #dance #dansen

Iemand een rood drukwerkmutsje gevonden?


Verloren, maandag, 29 januari 2018
Gisteravond is mijn Drukwerkmutsje afgewaaid op de Oosterkade. In het donker heb ik hem niet terug gezien. iemand hem gevonden?

Schotse Band tourt in Friesland dit weekend


Oproep, woensdag, 10 januari 2018
Helemaal uit Glasgow Schotland,

Deze jonge talentvolle band Awkward Family Portraits bestaande uit 4 leden, met drums , gitaar, contrabas en electrisch gitaar, en vierstemmige zang, heerlijk recht uit het hart liedjes, covers en eigen werk!!

Country Blues Americana die sterk doet denken aan de film "Brother Where Art Thou" van George Clooney.

Vrijdag 12 Januari - t Paviljoen Camping Kruswetter in Easterlittens - aanvang 21.00 uur
Zaterdag 13 Januari - Skerne Wibe Dorpshuis - Engelum - 21.00 uur

A.s. vrijdag 12 januari in Noardewyn, en dan 3 optredens in Friesland ,
waarvan de laatse zondag 14 januari in Leeuwarden de Friesche Club op het Ruiterskwartier. Kom jij ook? 

fotoreportage museum grutterswinkel en Boomsma destilleerbedrijf


Overig, zondag, 7 januari 2018
Gisteren een fotoreportage gemaakt van de oude  (museum( grutterswinkel en destilleerderij Boomsma in het centrum van Leeuwarden. Een aanrader om eens langs te gaan!!!  Ook voor een kopje koffie of een proeverijtje. Voor de reportage kijk op   http://www.frieslandfoto2018.com/grutteren

fotoreportage museum grutterswinkel en Boomsma destilleerbedrijf


Overig, zondag, 7 januari 2018
Gisteren een fotoreportage gemaakt van de grutterswinkel en destilleerderij Boomsma in het centrum van Leeuwarden. Aanrader!!! Voor koffie en proeverij   kijk voor reportage op http://www.frieslandfoto2018.com/grutteren

Stephanie Kleine zoekt Ruud


Oproep, zondag, 7 januari 2018
Stephanie Kleine is op zoek naar Ruud! In de jaren ‘80 was hij een vriend van haar. IZe was was toen rond de 15 jaar. 

Op de foto staat Ruud links. Zijn vriend op de foto heet volgens haar Addy.

E-mail: 
sjj.kleine@gmail.com